A sztropkói "Társaskör"...
Správa o tom, že v Stropkove sa uskutoční 25. januára 1903 spoločenská zábava pri príležitosti 25. výročia založenia Stropkovského spoločenského kruhu. Finančný zisk bude použitý na založenie vlastnej spolkovej knižnice.