Gulovics János + - rr.
Nekrológ napísaný pri príležitosti smrti gréckokatolíckeho kanonika, prísediaceho sv. stolice, dekana Laboreckého okruhu, farára vo Výrave Jána (János) Gulovicsa, ktorý zomrel 18. januára 1903 vo veku 71 rokov. Pohreb sa uskutočnil [21. januára 1903]. Mená jeho dcér.