Nyilvános számadás és köszönet - Janka, Karol 1872-po r.1940; Zalánffy, Sándorné
Text verejného vyúčtovania príjmov zo spoločenskej zábavy, ktorú organizoval Humenský dobročinný ženský spolok v januári roku 1903. Menoslov predplatiteľov vstupeniek a výška ich príspevku. Text datovaný v Humennom 10. januára 1903