A varranói ip. egylet - rl.
Správa o tom, že 25. januára 1903 sa vo Vranove uskutočnilo ochotnícke divadelné predstavenie Gerő: Turi Borcsa. S vranovským spolkom živnostníkov ho nacvičil tamojší obvodný notár Pavol (Pál) Füzesséry. Príjem z predstavenia bol 355 korún.