Haraszthy Miklós a jubiláns - Thomán, Dávid 1828-1913
Pozdravný list adresovaný hlavnému slúžnemu Mikulášovi (Miklós) Haraszthy pri príležitosti jeho 25. pracovného výročia. Je z pera penzionovaného lekára, dlho pôsobiaceho v Humennom