Nuilvános számadás és nyugtázás - Gallé, Marcel
Text verejného vyúčtovania Humenského katolíckeho kruhu zo spoločenskej zábavy konanej v Humennom 2. februára 1903. Vyúčtovanie predkladá zapisovateľ kruhu [rímskokatolícky farár]. Menoslov predplatiteľov a výška ich príspevku.