Uj pénzintézet Homonnán
Správa o priebehu príprav na zriadenie finančného ústavu v Humennom v roku 1903. V marci t.r. zásluhou advokáta Dr. Ervina Moskovicsa predaj účastín bol zatiaľ vo výške 140 tisíc korún.