Anyakönyvvezető helyettesi kinevezések
Správa o tom, že do funkcie "zástupca matrikára" boli vymenovaní v marci roku 1903: do obce Vyšná Radvaň [dnes Radvaň nad Laborcom] to bol Daniel Mihalovics a do obce Koškovce Štefan (István) Vasenszky.