Az oroszországi Korvin család - Doby, Anton, feöldi
Informácia o tom, že renovovaní uhorskí historici si nevšimli, že v Rusku aj v Poľsku žije odnož rodiny Korvin pochádzajúca zo slávneho rodu Hunyadyovcov. Poukazuje na poľskú rodovú knihu "Heiby Rycerstiva Polskiego".