Bucsuszó - Jakobovits, Jakub
Text rozlúčkového listu, ktorý napísal obchodník s textilom a obuvou Jakub (Jakab) Jakobovits, ktorý sa odsťahoval z Humenného do Michaloviec. List je datovaný z Michaloviec 17. júla 1906.