Moskovics Jenő okleveles mérnök...
Inzerát o tom, že svoje služby v oblasti inžinierskeho staviteľstva (parcelácia pozemkov, pôdy, výmera statkov, mapovanie, plánovanie a výstavba domov...) ponúka v novozriadenej kancelárii v Humennom diplomovaný inžinier Eugen (Jenő) Moskovics.