A helybeli "Izr. Fillér egylet"... - ly.
Referát z vlasteneckej oslavy v Humennom 22. marca 1903, ktorú organizoval Humenský grajciarový spolok židovských dievčat na počesť výročia [15. marec 1848]. Spolková predsedníčka Rozália Friedman. Menoslov účinkujúcich a ich recitácia, spev, hra na hudobný nástroj.