A homonnai izr. hitközség elöljárósága...
Správa o schôdzi Humenskej židovskej náboženskej obce, ktorá zvolila za svojho kantora a vykonávateľa obriezky Hermana Jónapa. Pri jeho voľbe bolo zohľadnené že mal uhorské štátne občianstvo.