A töketerebes gálszécs varannói vasut-
Správa o tom, že prebiehajú realizačné práce výstavby a spojazdnenia železničnej trate Trebišov-Sečovce-Vranov. Prácami je poverený podnikateľ Ignácz Pallós [1866-1914] z Budapesti. Trať má byť dokončená a odovzdaná do užívania do konca novembra 1903