Beküldetett ; Meghívó
Text pozvánky na zakladajúcu schôdzu Obchodnej a priemyselnej banky, účastinnej spoločnosti v Humennom [A Homonnai Kereskedelmi és Iparbank Részvénytársaság], ktorá sa uskutoční v kresliarni vyššej obchodnej školy v Humennom dňa 26.04.1903. Program.