Takarékpénztárunk megalakulásának nagygyülése
Referát s ironickým podtónom zo zakladajúcej schôdze Humenskej obchodnej a priemyselnej banky, účastinnej spoločnosti (Homonnai Kereskedelmi és Iparbánk Részvénytársasság), ktorá sa konala v Humennom 26.04.1903.