Halálozás
Správa o smrti rímskokatolíckeho farára Martina Mihály, ktorý zomrel v Humennom 28. mája 1903 vo veku 73 rokov. Patril medzi honvédov revolučných rokov 1848/1849. Posledná rozlúčka s ním bola v nemocničnej kaplnke a pochovaný bol na rímskokatolíckom cintoríne v Humennom 30. mája 1903