Városi politika - g. [= Rottenberg, Henrich]
Úvodník [z pera humenského lekára] predkladá poslanie humenského opozičného týždenníka Felvidéki Hirlap, ktorý začal vychádzať v Humennom 15. marca 1908, ako spoločensko-hospodársky týždenník s problematikou severného Zemplína