Szabad liceum - g. [=Rottenberg, Henrich]
Referát o pokračovaní cyklu prednášok "Slobodné lýceum" v Humennom v marci roku 1908. Odznela prednáška pedagóga Ferdinanda I. Berkovitsa : "Žena v spoločnosti". Kultúrny program a jeho účinkujúci