A varannói önkéntes tüzoltó testület...
Text pozvánky na výročné zhromaždenie Vranovského dobrovoľného hasičského zboru, ktorý v marci 1908 oslavuje 3. výročie založenia. Stretnutie sa uskutoční 22. marca 1908 a ukončí v hostinci "Rákoci" vo Vranove veľkolepou večerou organizovanou pre členov, podporovateľov a sponzorov spolku.