Néhány szó a Szabad liceumról - Banda
Kladné hodnotenie pokračovania cyklu prednášok Slobodné lýceum (Szabad liceum) v Humennom v apríli roku 1908. Vysoko vyzdcvihnutá prednáška Ferdinanda Berkovicsa na tému feminizmu.