Szabad liceum
Glosa kladne hodnotí prednáškový cyklus Slobodné lýceum v Humennom, ktorého ďaľší ročník bol ukončený 29. marca 1908. Záverečnú reč predniesol Alex Cseh, ako predstaviteľ zakladajúcej organizácie - Štátna meštianska a vyššia obchodná škola.