Halálozás
Správa o smrti vdovy Antalné Vaskovics, rod. Márii Zavadszkej vo veku 76 rokov dňa 9. apríla 1908. Menovaná bola svokrou humenského gréckokatolíckeho farára Štefana Kuttku a matkou gréckokatolíckeho farára Antala Vaskovicsa z obce Garadna [?].