Janka Károly távazása
Výzva k občanom, aby sa prišli rozlúčiť na železničnú stanicu v Humennom s kalvínskym farárom Karolom (Károly) Janka dňa 22. apríla 1908, kedy menovaný natrvalo odchádza z mesta.