Janka Károly lelkész bucsuzása
Referát z rozlúčky s kalvínskym farárom Karolom (Károly) Janka, ktorý odchádza z Humenného v apríli 1908 po šiestich rokoch pôsobenia. Na železničnej stanici v mene občanov Humenného sa s menovaným rozlúčili: riaditeľ meštianskej a vyššej obchodnej školy Alex Cseh, ako aj profesor a priateľ kňaza Ondrej (Endre) Beky.