Lakásmizériák Homonnán - Sz.
Bytová otázka v Humennom v máji 1908. Inštitúcie, podniky, školy, konfesie nachádzajúce sa v meste neposkytujú svojim zamestnancom riešenie bytovej otázky. Väčšina z nich býva v podnájme, ktorý z roka na rok rastie neúmerne k platom. Je žiadúce aby mesto začalo s výstavbou bytov.