Gracza György temetése
Správa o tom, že v Budapešti zomrel 14. mája 1908 spisovateľ a novinár Juraj (György) Gracza, rodák z obce Vechec. Menovaný písal o revolučných rokoch 1848-1849. Jeho telesné pozostatky boli uložené v rodnej obci 18. mája 1908.