Iskolák megvizsgálása
Správa o tom, že riaditeľ Humenskej expozitúry župného školského inšpektorátu Július (Gyula) Dudáš vykonal kontrolu škôl v okrese Stropkov. Prehľad väčšiny dedín, ktoré navštívil.