Halálozás
Nekrológ o právnikovi a spisovateľovi Eugenovi Deil [staršom] [*1846], ktorý zomrel 3. júna 1908 v Košiciach. Bol literárne činnýpodporoval a zakladal školy [mal vplyv aj na vyššiu obchodnú školu v Humennom.] Bol predsedom Obchodnej a priemyselnej komory v Košiciach.