Halálozás
Správa o smrti mestského pokladníka Humenného vo veku 68 rokov v kúpeľoch Bikszád [dnes Rumunsko]. Menovaný pôsobil v Humennom aj ako tajomník židovskej náboženskej obce. Pohreb sa uskutočnil v Humennom 18.06.1908.