Női kereskedelmi tanfolyam
Správa o tom, že riaditeľ vyššej obchodnej školy v Humennom Alex (Elek) Cseh vypočul sťažnosť rodičov dievčat, ktoré nemajú možnosť získania ďaľšieho vzdelania. Rrozhodol sa vybaviť povolenie na zriadenie obchodníckeho kurzu pre dievčatá, ktorý sa bude konať pri tejto škole.