Női kereskedelmi tanfolyam
Organizačné pokyny k prijímačkám na obchodnícky kurz pre dievčatá v Humennom, ktorý organizuje štátna vyššia obchodná škola v Humennom (A homonnai magyar kir. állami felsőkereskedelmi iskola) pre školský rok 1908/1909.