A szellemi proletárok hazája - Szegó, Izsó [?]
Úvodník na tému výchovy za cieľom vidiny lepšieho života. Následky. Úvahy. [Pravdepodobne ide o regionálneho autora - v prístupných encyklopedických dielach sa nevyskytuje.]