Beiratkozások
Zápis do verejnej prístupnej súkromnej dievčenskej meštianskej školy v Humennom na školský rok 1908/1909 je do 1. augusta 1908. Zapísať sa je možne na Humenskej štátnej meštianskej a vyššej obchodnej škole. Podmienky a možnosti vykonať prijímacie skúšky. Finančné podmienky prijatia.