Általános felvilágositás
Opis prípravných prác dobročinného jarmoku konaného 6.09.1908 v Humennom, ktorého organizátorom je Sanatórny spolok arcikniežaťa Jozefa - humenská sekcia. Rozpis jednotlivých stánkov, kde budú stáť v parku kaštiela a čo v nich bude na predaj.