A jótékonyság mint társadalmi közérdek : A homonnai jótékonysági vásár : Homonna, 1908, szeptember 6 - (-i.-)
Náboženstvo - etická veličina - dobročinnosť. 6.09.1908 sa uskutočnil v Humennom dobročinný jarmok v parku kaštiela Andrášiovcov.