Személyi hirek
Správa o tom, že v sprievode grófa Ladislava (László) Széchényiho zavítal do Humenného rímskokatolícky biskup z Košíc Augustín Fischer-Colbrie. Následne odcestovali do Sniny za grófom Eberhardom Lippe