A homonnai állami faipari szakiskoláról - F.
Správa o tom, že bola vydaná školská správa Humenskej štátnej drevárskej školy (A homonnai állami faipari szakiskola) za roky 1904-1908 spolu. Podáva hlavne prehľad o nízkom stave študentov - absolventov. 4 absolventi školského roku 1903/1904. Ďalšie roky - 3, 2, 5. Otázka čo spôsobilo úpadok tejto školy, ktorej trvanie sa datuje už 28 rokov a patrila medzi prvé priemyselné školy v Uhorsku.