Esperesi beiktatás
Správa o tom, že rímskokatolícky farár Viktor Szekey z Dlhého nad Cirochou bol inštalovaný do hodnosti dekana v septembri 1908. Slávnostná tabula bola v Humennom za účasti kanonika Augustína Szkurkayho a Ondreja Lehoczkeho a Mikuláša Haraszthyho.