Audiatur et altera pars! : válasz a "Nemzeti Iskolának" : Homonna, 1908. szept. 24 - Horváth, Dezider
Odozva na článok uverejnený pod názvom "Tanitók tapsoljatok" [Učitelia tlieskajte] v novinách "Nemzeti Iskola" 19. septembra 1908 [vychádzal pravdepodobne v Miskolci], kde pisateľ článku znevažujúco píše o funkcii pisárov pri školských inšpektorátoch.