Személyi hir
Správa o návštevách v regióne. Do Sniny za cieľom polovačky pricestoval knieža Lippe, Schaumburg aj zo synom následníka trónu. * Do obce Jablonka za barónom Milanom Baichom pricestoval bývalý minister obchodu Béla Talián.