Hivatalvizsgálat
Správa o konaní trojdňovej kontroly pošty v Humennom v októbri 1908 s kladným výsledkom. Riaditeľovi pošty Jozefovi Walkowszkému, ktorý onoho času do Humenného došiel z Budapesti, bola udelená pochvala.