Törvényhatósági bizottsági tagválasztás
Správa o tom, že na miesto odsťahovaného Štefana Czékusa (panského účtovníka) volebný mandát do zákonodarnej komisie za obec Ohradzany získal Jozef Goócs, notár mesta Humenné.