Vasuti mizériák - F-n
Informácia o tom, že spracovatelia dreva v Humennom a okolí sa môžu dostať do bankrotu, keďže ich drevo sa dostane na železničnú stanicu do Humenného, ale pre nedostatok vozňov sa netrasportuje đalej.