Iparosainkhoz - F.
Správa o tom, že v Humennom organizuje Humenská štátna drevárska priemyslovka v roku 1908 bezplatné vzdelávacie kurzy pre živnostníkov. Jedinou podmienkou je aby bolo minimálne 15 záujemcovm o ten-ktorý odbor. Napriek tejto možnosti záujem veľmi nízky.