Főispáni beiktatás
Správa o slávnostnej inštalácii župného úradníka Zemplínskej župy Vojtecha Mecznera za hlavného župana v župe "Háromszékvármegye" (dnes Rumunsko) v novembri 1908. Na slávnosti okrem zástupcov Zemplínskej župy sa zúčastnili aj zástupcovia Abovskej župy