Hamis bizonyitványokat gyártó banda - Thomán, Dávid
Úvodník [z pera penzionovaného humenského lekára] prináša úvahu na tému vyhotovovania falošných vysvedčení. Do tejto pokútnej činnosti sú v Uhorsku zapojení niekedy aj školskí inšpektori.