Kinevezés
Správa o tom, že v decembri 1908 bol menovaný justičný praktikant Koloman (Kálman) Kelemen z Humenného do Sátoraljaujhely do funkcie zmocnenca štátneho zastupiteľa. * Jozef Ecsedy, nehonorovaný justičný praktikant z Humenného bol menovaný do funkcie honorovaného justičného praktikanta.