A gálszécs varranói vasut...
Správa o tom, že v decembri 1908 bola vyslaná deputácia do Budapesti na ministerstvo obchodu, aby bola zriadená železničná trať Sečovce-Vranov a tak bol zabezpečený prípoj na hlavnú trať Medzilaborce-Budapest (HU).