Személyi hir
Správa o tom, že gróf Ladislav Széchényi s manželkou Gladys Wanderbilt odcestovali zo Strážského na zimný pobyt do južného Francúzska. * Dr. Béla Schack z Budapesti - kráľovský hlavný riaditeľ pre obchodné školy - prišiel v decembri 1908 na kontrolu vyššej obchodnej školy v Humennom